top of page
Dag van de Componist
Dag van de Componist

za 17 jun

|

Stadsklooster Utrecht & Hoog Catharijne

Dag van de Componist

Geniet van een voorproefje van Llanto de la guitarra en kom luisteren naar een bijzondere openbare repetitie en een pop-up concert in Hoog Catharijne!

Tijd en locatie

17 jun 2023, 15:00 – 17:30

Stadsklooster Utrecht & Hoog Catharijne

Over het evenement

Op 17 juni staat Nederland in het teken van nieuwe Nederlandse muziek voor de Dag van de Componist! Kamerkoor NEXT kan hierbij niet ontbreken en is tweemaal te horen en zien in Utrecht. Geniet van een voorproefje van de aankomende concertreeks Llanto de la guitarra en kom naar een openbare repetitie of een pop-up concert in Hoog Catharijne! 

Openbare repetitie Van 15:00 tot 16:30 vindt in het kader van de Dag van de Componist een bijzondere openbare repetitie plaats in het Stadsklooster in Utrecht. Kom luisteren voor een voorproefje van Llanto de la guitarra en ervaar hoe twee componisten de laatste hand leggen aan hun muziek samen met koor en gitaar! Samen met Diederik van der Laag en Wilko Brouwers werken Kamerkoor NEXT en Stefan Gerritsen aan muziek uit het programma. Entree is gratis en reserveren is niet nodig. Bekijk voor meer informatie de website van het Stadsklooster of de Dag van de Componist

Pop-up concert Hoog Catharijne Niet in de gelegenheid om naar de openbare repetitie te komen? Na afloop van de repetitie geven Kamerkoor NEXT en Stefan Gerritsen een klein pop-upconcert in Hoog Catharijne. Kom rond 17:15 uur naar de Stadskamer van Hoog Catharijne (het 'binnenplein' over de Singel) en luister naar een try-out van het nieuwe werk van Diederik van der Laag!

Deel dit evenement

bottom of page