Lamentations, Flowers & Lullabies

Kamerkoor NEXT laat zich in onzekere tijden van haar flexibele kant zien: een last-minute nieuw programma waarin het koor zowel oude als hedendaagse muziek zingt in grote, kleine én solistische bezetting.

Vanwege COVID-19 is het een tijd geleden dat NEXT op het podium stond. Wij staan dus te popelen om weer publiek te ontmoeten! Het zal wel wat anders gaan dan u gewend bent, want ook NEXT moet zich aanpassen. De hoofdingrediënten blijven echter hetzelfde: ambitieuze, jonge zangers, een uitdagend en afwisselend repertoire vol prachtige koormuziek, en de vaste dirigent Fokko Oldenhuis!

Programma

Het programma is nog in ontwikkeling, en zal misschien ook nog veranderen afhankelijk van de grootte van de groep waarin wij mogen repeteren. Wat kunt u zoal verwachten?

Henry Purcell: Funeral Sentences for Queen Mary
Robert White: Lamentations
Paul Mealor: Four Madrigals on Rose Texts
William Schumann: Carols of Death
En meer…

Concerten

De concertavond vindt plaats op zaterdag 21 november 2020 in de Nicolaïkerk te Utrecht.

Afhankelijk van de hoeveelheid kaarten die zijn verkocht, en eventuele beperkingen op het aantal mensen dat in de kerk samen mogen zijn, geven wij 1 of 2 concerten. U koopt een kaartje voor de avond, en krijgt enkele dagen van tevoren te horen hoe laat het concert plaatsvindt. Het concert duurt 1 uur.

Vanwege de coronamaatregelen bent u verplicht vooraf een kaartje te kopen en zo uw gegevens achter te laten. Er zal geen deurverkoop plaatsvinden.

In het onverhoopte geval dat concerten helemaal niet mogelijk zijn, kunnen wij u het geld terugstorten óf kunt u ervoor kiezen om uw ticket om te zetten in een eenmalige gift ter ondersteuning van het koor. De Nicolaïkerk heeft al ervaring met het geven van concerten volgens de richtlijnen van het RIVM, dus samen hopen we 1 of 2 prachtige concerten te geven!

Wij kunnen niet wachten – bent u erbij?! Koop hier gelijk uw kaarten!